جمعه ۰۷ اردیبهشت ۰۳

آشنایی با رشته صنایع غذایی

آشنایی با رشته صنایع غذایی

امروزه،بشر متوجه شده است که خورن غذا فقط برای ارضاکردن احساس گرسنگی نیست،بلکه رفتاری است که باآن کمبودهای جسم تامین میشود وسلامتی جسم بالامیرود.

برای اینکه بدن همواره درسلاکتی کامل باشد لازم است که انواع مختلف ویتامین ها،پروتئین ها وموادمغذی مصرف گردند.میدانیم که همه ی موادغذایی درتمامی فصول قابل دسترس نیستند ،به همین سبب کنسرو کردن برای مدت زمان طولانی ایجادشده است.
ساختارغذای مصرفی مردم نسبت به سال های قبل تغییرات جدی پیداکرده است.کارخانه هایی که درتشکیل وچگونگی فعالیت آنها،متخصصان بسیاری نقش دارند مانند فارغ التحصیلان رشته علوم و صنایع غذایی که کنترل کردن بهداشت  و کیفیت موادغذایی به عهده ان ها میباشد.
راز موفق شدن دراین رشته پیداکردن فرآورده های جدید و عرضه کردن آنها به بازاروقابلیت توافق و سازش باتقاضای مشتریان است وچنین  کاری نیاز به تلاش و پشتکار فراوان دارد.
ازطرفی دیگر کسی که دراین رشته تحصیل میکند باید آمادگی این را داشته باشد که درشهرهای کوچک ویا اطراف شهرهای بزرگ فعالیت کند زیرا اکثرکارخانه های صنایع غذایی ،یادرشهرهای کوچکندیا در اطراف شهرهای بزرگ.

مطابق قانون،هرکارخانه ی تولیدموادغذایی باید پیش ازآغازفعالیت خود در این زمینه،باید پروانه مسئول فنی را ازوزارت بهداشت دریافت کند وبرای کسب این پروانه لازم است یک مهندس صنایع غذایی یا  یک مهندس شیمی با گرایش صنایع غذایی ویا یک متخصص علوم و صنایع غذایی  به عنوان مسئول فنی معرفی شود.

بررسی بازارکار:درکشوری که باید محصولات غذایی را برای میلیون ها شخص تامیین کرد،صنایع غذایی هیچگاه بازارکارخرابی پیدانخواهدکرد. فارغ التحصیل این رشته میتواندیا در کارخانه های اطراف شهر ها ویا کارگاه ها مشغول به کارشود ویااینکه باسرمایه ی شخصی خودیابه طورشراکتی یک واحدتولیدی ایجادکند.

درس های تخصصی این رشته:
صنایع بسته بندی،صنایع غلات،صنایع روغن،بیوتکنولوژی درصنایع غذایی،صنایع محصولات قندی و نوشابه،صنایع شیرو لبنیات،شناخت وکاربرد دستگاه های آزمایشگاهی،تاثیر فرآیندبرارزش غذا،بیوتکنولوژی درصنایع غذایی،کنترل کیفی موادغذایی


درس های پایه:
ریاضیات،فیزیک، شیمی آلی، شیمی تجزیه،شیمی فیزیک،میکروب شناسی،آمار،بیوشیمی مقدماتی،انگل شناسی،اصول کامپیوتر،فیزیولوژی

درس های اصلی:

مسمومیت های غذایی،اصول مهندسی و ماشین آلات صنایع غذایی،اصول تغذیه،بهداشت عمومی،میکروب شناسی موادغذایی،اصول و روش های نگهداری موادغذایی،تجزیه موادغذایی،شیمی موادغذایی،آب و فاضلاب کارخانجات موادغذایی،اصول مدیریت،اصول کنترل کیفی و قوانین،زبان اختصاصی،روش های بررسی وپژوهش

Link: https://faratarjome.ir/u/news/آشنایی-با-رشته-صنایع-غذایی2.html

دیدگاه کاربران

ارسال دیدگاه

نام و نام خانوادگی :
دیدگاه شما :
کد امنیتی : کدی که در تصویر میبینید را وارد نمایید
* فراترجمه هیچگونه مسئولیتی نسبت به دیدگاه های کاربران ندارد و تمامی مطالب ارسالی دیدگاه و نظر شخصی کاربران است.
new order new order
ورود به سیستم
- فراموشی گذرواژه ؟
محاسبه فوری هزینه ترجمه
شما میتوانید با انتخاب زمینه و زبان ترجمه و وارد نمودن تعداد کلمات متنی که باید ترجمه شود، هزینه و زمان تحویل ترجمه را بدست بیاورید.
زمینه: زبان: تعداد کلمه:
پست الکترونیکی شما :

خبری شد خبرتان خواهیم کرد!

آیا سوالی دارید؟

سوال خود را با ما در میان بگذارید

تماس با پشتیبانی

ورود به سیستم


تماس با پشتیبان