افسردگی
افسردگی حالتی است شامل بیحوصلگی و فرار از فعالیت یا بیعلاقگی و بیمیلی و میتواند بر افکار، رفتار، احساسات و خوشی و تندرستی یک فرد تأثیر بگذارد وهمچنین باعث افزایش گفت و گو های ذهنی می شود.
اختلال افسردگی یکی از اختلالات روانی است که باعث احساس اندوه دائمی و کاهش انگیزه در زندگی میشوند.
افراد افسرده احساس ناراحتی، اضطراب، پوچی، ناامیدی، درماندگی، بیارزشی، شرمساری یا بیقراری دارند. ممکن است آنها اشتیاق خود در انجام فعالیتهایی که زمانی برایشان لذتبخش بوده از دست بدهند، برای مثال: نسبت به غذا بیمیل و کماشتها شوند، تمرکز خودشان را از دست بدهند، در بهخاطر سپردن جزئیات و تصمیمگیری دچار اختلال شوند، در روابط خود به مشکل، برخورد کنند و به خودکشی فکر کرده، قصد آن را داشته باشند و حتی خودکشی کنند. اختلال افسردگی، ممکن است که باعث بیخوابی، خواب زیاد، احساس خستگی و کوفتگی، مشکلات گوارشی، یا کاهش انرژی بدن شود.
انواع مختلف افسردگی وجود دارد.برخی اتفاقات یا اسیب های روحی در زندگی می تواند باعث این اختلال شود،در حالی که در برخی از افراد تغییرات در سطح هورمون های مغز باعث افسردگی می شود.
انواع افسردگی
افسردگی اساسی
اختلال افسردگی دائمی
اختلال دو قطبی
اختلال افسردگی فصلی
افسردگی سایکوتیک
افسردگی پس از زایمان
سندروم پیش قاعدگی
افسردگی موقعیتی
افسردگی غیرمعمول یا اتیپیک
برای درمان افسردگی اساسی رواندرمانی مفید است، در روان درمانی افراد یاد میگیرند که چطور افسردگی خود را مدیریت کنند و همچنین داروهای ضد افسردگی نیز در درمان موثر هستند.
نویسنده:فاطمه شهریاری
Link: https://faratarjome.ir/u/news/افسردگی2.html