از
آنجا که مصرف یک ماده مغذی اغلب با دریافت سایر مواد مغذی همراه است، شاید بررسی
ارتباط مصرف رژیم های غذایی مختلف با بروز بیماری های غیر واگیر نسبت به در نظر
گرفتن ارتباط تنها یک ماده مغذی یا یک غذای خاص صحیح ترباشد. یکی از مشخصه های
رژیم غذایی سالم، داشتن تنوع غذایی است. یک رژیم غذایی متنوع میتواند از کمبود یا
بیش دریافتی یک ماده مغذی پیشگیری نماید. شاخص های کفایت غذایی جهت ارزیابی تطابق
پذیرش افراد از راهنما های رژیمی به کار میرود وارزیابی آن به طور معمول گران، وقت
گیر و نیازمند یک روش قوی است
Link: https://faratarjome.ir/u/news/تنوع-غذایی:-شاخصی-از-سلامت-و-کفایت-تغذیهای2.html